Bevallingsverhaal Jordan 4

Bloodtransfusie

De volgende ochtend werd ik wakker met een flinke zak bloed boven mijn hoofd. Bloedtransfusie. Thanks science! Ik voelde mij weer sterker worden wel verbaasde ik mij over het feit dat ik niet wist waar Anthony was. Blijkbaar hadden ze bij dit ziekenhuis een ander protocol wat betreft partners. Hij was gewoon naar huis gestuurd, dat vond hij afschuwelijk.

Gemis

Ik moet toegeven dat het best wel fijn was geweest als er op zulke momenten ook meer begeleiding is voor de partner, het is niet niks als je partner bijna doodbloed voor je ogen. Later bleek dat ik 3,5 liter bloed was verloren. Best heftig.

 Ik ben na mijn ontslag gewoon naar buiten gelopen en ben met de bus naar huis gegaan., ondanks dat ik voor gek werd verklaard. Ik was ook helemaal bek af toen ik thuis kwam. We hadden beide geen rijbewijs en ik had geen geduld om te wachten op een lift.

“IK WIL NU WEG!”

Weg van dat nare gevoel. Niet zozeer omdat ik wilde wegrennen van de nare gevoelens. Nee, ik wilde mijn welverdiende geluksgevoel opeisen. Ik wilde kunnen genieten van mijn kraamtijd in mijn eigen nestje. Het nestje dat ik helemaal had vormgegeven in mijn nestelddrangmodus.

Kraamtijd

En wat heb ik genoten! Ik had een hele lieve, jonge, ambitieuze kraamverzorgster. Zo’n persoon kan je hele ervaring met de kraamweek bepalen. Ik ben haar nog steeds tot de dag van vandaag dankbaar.

Deze kraamweek heeft de scherpe randjes van de heftige bevalling gehaald. Uiteraard zijn we er niet zonder kleerscheuren van afgekomen. Anthony wilde meteen geen derde kind meer, te bang om mij te verliezen. Gelukkig heeft de tijd de wonden doen helen en hebben we nog een prachtige dochter erbij gekregen.

Tevreden baby

Jordan deed het perfect, borstvoeding liep lekker en alles liep als gesmeerd. Als het aan mij had gelegen was ik binnen de kortste keren weer zwanger. Ik was ook vrij vlot weer op de been, 3 weken later zat ik alweer op school.

Zo zie je maar, oefening baart kunst. Ik bevallen werd ik steeds beter. En dit is voor mij ook het perfecte voorbeeld voor als ik weer een tegenslag heb in mijn leven. Als je niet opgeeft krijg je vanzelf een succes verhaal.

Vallen, opstaan, afstoffen en weer doorgaan?

Hebben jullie een perfect voorbeeld ter motivatie voor jezelf? Dit was het laatste deel, bedankt voor het lezen.

BabyBaby

Bloodtransfusie De volgende ochtend werd ik wakker met een flinke zak bloed boven mijn hoofd. Bloedtransfusie. Thanks science! Ik voelde mij weer sterker worden wel verbaasde ik mij over het feit dat ik niet wist waar Anthony was. Blijkbaar hadden ze bij dit ziekenhuis een ander protocol wat betreft partners. Hij was gewoon naar huis…